Smaki dla biznesu

Poznaj smaki natury


Jako koordynator konferencji i bankietów z dumą informuję, iż, wszystkie potrawy są przyrządzane przez naszego Szefa Kuchni na bazie regionalnych produktów.

W trosce o najwyższą jakość Sebastian Truszkowski przedstawi Państwu autorskie propozycje menu na lunch oraz kolację w formie serwowanej a także bufetu.

 

Przykładowe Menu

Przystawka

Tatar z pstrąga / gorczyca / kapary / rzodkiew

Zupa

Krem z pieczonego ziemniaka i białych warzyw

Danie główne

Policzki wołowe duszone w winie / karmelizowana śliwki / ziemniak pieczony w ziołach / marchew

Deser

Pieczone jabłko z cynamonem

- 65 pln -

 

W przestronnej sali restauracyjnej możemy pomieścić nawet 250 osób, ale również zaaranżować kamerelną przestrzeń na wieczorne, uroczyste kolacje.

Biznes

Sale konferencyjne

Dysponujemy dwiema salami konferencyjnymi: salą modułową o powierzchni 235m2 (z możliwością podzielenia na dwie połówki) oraz salą wielofunkcyjną o powierzchni 143m2.
sprawdź szczegóły

Sale konferencyjne

Smaki dla biznesu

Poznaj smaki natury
sprawdź szczegóły

Smaki dla biznesu

Integracja dla firm

sprawdź szczegóły

Integracja dla firm

Newsletter

Bądź na bieżąco z naszymi promocjami - zapisz się do naszego newsletter'a

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingowych przez Hotel Aubrecht na powierzenie danych w celu przetwarzania podmiotom współpracującym w zakresie działalności marketingowej oraz na otrzymywanie na podany adres e-mail i nr telefonu informacji handlowych. Podanie danych jest dobrowolne. Użytkownikom przysługuje prawo dostępu do swoich danych i ich poprawiania.
Hotel Aubrecht
Koprzywnica 4,
77-320 Przechlewo
GPS 82774’ 83775’
Hotel Aubrecht
Koprzywnica 4, 77-320 Przechlewo
GPS 82774’ 83775’

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij