Wigilia firmowa

od 119 PLN / osoba

Chcesz uczynić te święta wyjątkowymi dla Twojej firmy? Przenieś swoją Wigilię do Hotelu Aubrecht i zanurz się w niepowtarzalnej atmosferze!

Nasz utalentowany zespół kucharski przygotuje dla Was wykwintne dania, które rozpieszczą podniebienie każdego Gościa.

Piękna dekoracja, miła obsługa oraz elegancka sala bankietowa stworzą wyjątkowy klimat, który zapadnie w pamięć na długo.

Razem z nami podziękuj za miniony rok i wzbogać współpracę w niezapomniany sposób!

Skontaktuj się z nami już dziś i zarezerwuj termin na niepowtarzalne Wigilie firmowe!

MENU I

Przystawka:
Pierogi z kapustą i grzybami/okrasa

Zupa:
Barszcz czerwony z uszkami

Danie główne:
Pieczone udko z kaczki / czerwona kapusta / purée z batata / sos pomarańczowy

Deser:
Tradycyjny sernik/sos malinowo-korzenny

119 PLN / OSOBA

MENU II

Przystawka:
Pasztet z dziczyzny / marynowane grzyby / sos cumberland

Zupa:
Krem z grzybów leśnych / kwaśna śmietana

Danie główne:
Filet z sandacza / por z wędzonym pstrągiem / pomidor concase / patatki / sos szafranowy

Deser:
Piernik z powidłami / sos z rokitnika

139 PLN / OSOBA

WIGILIA W FORMIE BUFETU
PROPOZYCJA I

Bufet zimny:
pasztet z dziczyzny z sosem cumberland
śledź po kaszubsku
deska wędlin z hotelowej spiżarni
sałatka z podsuszaną wołowiną
tradycyjna sałatka jarzynowa
pasta z wędzonego pstrąga na grzance
marynaty
pieczywo/masło

Bufet ciepły:
barszcz czerwony z pasztecikiem
krem z grzybów leśnych z kwaśną śmietaną
pieczone udko z kaczki z  sosem śliwkowym
filet z sandacza w sosie migdałowym
pierogi z kapustą i grzybami
czerwona kapusta
pieczone patatki w ziołach
pęczotto z warzywami

Bufet słodki:
ciasto makowe
tradycyjny sernik
kompot z suszu


179 PLN / OSOBA

WIGILIA W FORMIE BUFETU
PROPOZYCJA II

Bufet zimny:
sałatka z wędzonym pstrągiem
śledź w korzennej marynacie
deska wędlin w hotelowej spiżarni
tradycyjna sałatka jarzynowa
galantyna drobiowa z warzywami
rolada z kaczki z bakaliami
marynaty
pieczywo/masło

Bufet ciepły:
rosół z pieczonej kaczki z grzybowymi kluseczkami
barszcz czerwony z pasztecikiem
polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym
filet z dorsza z korzennym sosem
pierogi z kapustą i grzybami
zasmażane buraczki z chrzanem
ziemniaki au gratin
warzywa korzeniowe pieczone z szałwią

Bufet deserowy:
jabłecznik z cynamonem
piernik z powidłami
kompot z suszu

179 PLN / OSOBA

Zainteresowany? Napisz lub zadzwoń:

Klaudia Szypritt
Event Supervisor, Koordynator ds. konferencji i bankietów

tel. +48 532 668 444
e-mail: klaudia.szypritt@hotelaubrecht.pl

Wiktoria Rudkowska
Koordynator ds. bankietów i eventów

tel. +48 504 092 503
e-mail: wiktoria.rudkowska@hotelaubrecht.pl