PRZYSTAWKI I SAŁATY
Tatar z polędwicy wołowej 100 g |
64 PLN |
Sałatka Cezar 350 g |
48 | 58 PLN |
Śledź holenderski 100 g |
39 PLN |
Gnocchi buraczane 150 g |
37 PLN |
Rillettes z pstrąga 100 g |
36 PLN |
Menu Malina i Pokrzywa oparte jest na lokalnych produktach. Dzięki temu, przy pomocy perfekcyjnego szefa kuchni, udało nam się stworzyć pełną gamę eleganckich, wyszukanych dań. Wspaniale, że trafiliście do nas.
PRZYSTAWKI I SAŁATY
Tatar z polędwicy wołowej 100 g |
64 PLN |
Sałatka Cezar 350 g |
48 | 58 PLN |
Śledź holenderski 100 g |
39 PLN |
Gnocchi buraczane 150 g |
37 PLN |
Rillettes z pstrąga 100 g |
36 PLN |
ZUPY
Consommé z grzybów 250 ml |
28 PLN |
Krem z dyni 250 ml |
24 PLN |
DANIA GŁÓWNE
Filet z sandacza 160g. |
82 PLN |
Filet z dorady 160 g |
74 PLN |
Filet z kurczaka supreme 180-220g. |
58 PLN |
Udko z gęsi confit 280 - 300g. |
82 PLN |
Żeberka z dzika 250 g. |
79 PLN |
Burger z dziczyzny 200 g. |
74 PLN |
Stek z polędwicy wołowej 180 g. |
150 PLN |
Risotto grzybowe 250-300g. |
40 PLN |
Tagliatelle nero di seppia 250-300 g |
66 PLN |
DESERY
Ciastko pistacjowe 120 g |
34 PLN |
Tarta orzechowa 110 g |
29 PLN |
Fondant czekoladowy 100 - 120 g |
34 PLN |
Z przyjemnością odpowiemy na Twoje pytania. Jeśli nie jesteś przekonany skontaktuj się z nami, a rozwiejemy wszystkie wątpliwości:
tel.+48 59 720 85 12
e-mail: restauracja@hotelaubrecht.pl